Sorry, you need Javascript on to email me.
Kookevents met Ad | Ad Maas Kookinspiratie

Op locatie

 

Specifiek voor trainingen (zingeving, verdieping), retraites e.a.
Wanneer tijdens een één- of meerdaagse training inhoudelijk intensief wordt gewerkt, is de innerlijke verzorging van de mens van wezenlijk belang. Het is een grote bijdrage als de kok zich soepel en inlevend kan verbinden met het proces dat in de groep plaatsvindt. Zodat de maaltijden ondersteunen en naadloos aansluiten.

 

Bij jou thuis

 

Wanneer je iets speciaals te vieren hebt, kom ik graag bij je thuis koken. In overleg stellen we een menu vast wat past bij jou en bij de situatie.
Wanneer je wilt, kan ik je veel (of misschien wel al het) werk uit handen nemen. Bij grote gelegenheden werk ik graag samen met een uitstekende gastheer.

 

Catering

 

Conferenties, openingen, lezingen en andere bijzondere of grotere gelegenheden hebben een geheel eigen karakter en vragen daarmee om een eigen aanpak. Mijn grote kracht ligt hierin dat ik met mijn koken en gastvrijheid inspeel op de inhoud van het programma en de gasten voor wie het bedoeld is. Ik werk niet met kant en klare menu’s maar ga in gesprek met de organisatie. Samen zorgen we zo voor een onvergetelijke ervaring.