Sorry, you need Javascript on to email me.
Kookinspiratie en gastvrijheid Utrecht | Ad Maas Kookinspiratie

Kookinspiratie en gastvrijheid

 

Koken voor mensen is mijn ambacht en talent, koken mèt mensen mijn grote passie! In al mijn maaltijden, lessen en workshops sprankelt het van kookinspiratie. Graag neem ik jou en je gasten mee in een verrassend samenspel van koken, eten, genieten en oprechte gastvrijheid.

Want koken begint bij gastvrijheid. Wie zitten er aan tafel, wat is de bedoeling van de gelegenheid of het event? Waar komt eenieder mee binnen? Dit zijn de eerste ingrediënten en ze zijn bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

 

Zoek je een kok?

 

Zoek je een kok voor een één- of meerdaagse training of een ander bijzonder event? Wil je koken als onderdeel van een training inzetten en zoek je een ervaren begeleider/coach? Heb je thuis iets speciaals te vieren en wil je je gasten echte aandacht geven? Bel me of Turn on Javascript! dan! Samen bespreken we de mogelijkheden.

 

Voor wie?

 

Eigenlijk voor iedereen! Voor jou, je team, vrienden, familie, collega’s, in jouw bedrijf, een kookstudio, op school of gewoon bij jou thuis. Er is heel veel mogelijk.

 

Tarieven

 

Ad Maas Kookinspiratie hanteert verschillende tarieven omdat er maatwerk wordt geleverd. Er zijn tarieven voor de particuliere en voor de zakelijke markt, voor kookevents en voor kookworkshops. Soms werk ik met een uurtarief, soms met een all-in tarief. Persoonlijk overleg is daarom nodig om vast te stellen wat van toepassing is. Schroom niet om geheel vrijblijvend contact met me op te nemen.