Sorry, you need Javascript on to email me.
Visie | Ad Maas Kookinspiratie

Missie

 

Mijn koken, lesgeven, begeleiden en trainen zijn er altijd op gericht de ander dichter bij zichzelf te brengen. Koken is transformatie, risico’s durven nemen en creatief zijn. Koken vraagt om aandacht en daadkracht. Ik vind het een prachtige metafoor voor het leven. Het kookproces staat voor de wijze waarop je in het leven staat. Met Ad Maas Kookinspiratie wil ik de ander inspireren dit kookproces aan te gaan. Zowel in de keuken, als in het ‘echte’ leven. Haal het beste uit jezelf!

 

Gezonde blije voeding

 

Nog steeds kook ik dagelijks met groot plezier intens smaakvolle en sappige maaltijden. Daarbij werk ik altijd met veel verse groenten, eerlijk vlees en heerlijke verse vis. In de keuze en het gebruik van ingrediënten gaat het mij om duurzaamheid en echtheid. Is het puur en zit er liefde in? Is het geen nep of misleiding? Alles moet kloppen.
Mijn stijl van koken heeft invloeden uit de Japanse, Indiase, Frans-Italiaanse en Midden-Oosterse keuken. Ik word er zelf blij van en die blijheid neem ik mee naar de plekken waar ik kook of les geef.

 

Bezield koken

 

Goed koken en een goede maaltijd worden natuurlijk bepaald door het talent, de ambachtelijke kwaliteiten en de toewijding van de kok. Er is echter nog een andere dimensie die meewerkt en dat is de menskwaliteit van de kok. Hoe jij in je leven staat en omgaat met de omstandigheden die op je pad komen, bepaalt mede hoe jij in je pannen roert. Met hart en ziel koken zorgt ervoor dat eten ‘geladen’ wordt. Dat proef je! Dit gaat voorbij het culinaire en voorbij de ‘looks’.